trailrunning

trailrunning

måndag 5 januari 2009

Nytt år... nya tag

Nu är det nytt år med allt vad det innebär. Bloggandet har inte riktigt fått det utrymme som jag tänkt när jag startade. Kanske blir det bättring på det. Kanske inte.

2008 har varit ett spännande år. Jag har bytt jobb och stad. Träffat nya vänner och en underbar pojkvän. Mestadels har det varit ett positivt år. Livet är på topp även om jobbet vissa dagar känns stressande och det inte alltid är så lätt att landa i en ny stad med nya vanor.

Appropå vanor har det varit si och så med träningen under 2008. Fem-sju kilo extra på vågen sen i somras. Inte direkt positivt. Kanske inte tjock, men alla kläder sitter lite illa och det är inte roligt. Jag har satt upp lite nya mål för våren. Tre pass i veckan ska jag försöka få in. De fem kilona ska bort. Ingen bantning, men motion och kanske lite färre pizzor. Det viktiga är att jag ska må bra. Känna mig frisk och stark. Bli bra i knäet och ryggen. Regelbunden sjukgymnastik. Där tog jag ett stort steg 2008 genom att ringa sjukgymnast.
Tyvärr har 2009 börjat i en rejäl förkylning. Känns som om hela huvudet var fullt av slem. Har därför inte kunnat träna alls än så länge. Men det kommer snart.


2009 kommer förhoppningsvis att bli ett lika spännande år som 2008. Kanske på ett annat sätt. Har inga planer på att byta jobb och stad detta år. Orkar defininitivt inte börja om på ruta ett igen. Däremot letas det lägenhet. Större. Så vi får plats tillsammans och jag slipper leva rotlöst flackande fram och tillbaka. Hoppas och tror att det kommer att bli väldigt bra. Jobbet är också en spännande plats där saker och ting ständigt utvecklas och förändras. Oftast till det bättre. Ibland inte.

Jag har stora förhoppningar. Redan en hel del roligt inplanerat och mer kommer det säkerligen att bli. Slutligen vill jag rikta ett varmt tack till alla underbara människor som är mina vänner och som gjorde 2008 till det fantastiska år det blev.

Kramar

1 kommentar:

Thomas Johansson sa...

Ha ett riktigt bra 2009 och ta hand om dig på bästa sätt önskar h55plus, alias far. Träna, men överdriv inte för då får du kanske ont och det är ju onödigt. Och man jobbar för att leva - inte tvärtom! Nog med visdom?