trailrunning

trailrunning

måndag 28 juli 2008

Sol och systeryster

Solen går för högvarv och det är näst intill olidligt varmt. Skönt att de lovat lite svalare väder nu. Jag vet att man ska glädjas åt sol och värme, men utan luftkonditionering är 25 gradiga nätter bara jobbigt. Njuter annars av en underbar semester. Utflykt, bad och slappande med bok och/eller P1-lyssnande är det som fyller dagarna. Igår ägnade vi timmar åt att lyssna på P1, bla en halvtimmes bokcirkel om Anna Karenina, jag vet att vissa skulle finna detta något galet, men för mig var det ren och skär lycka. Finbesök av Miryam med familj hade vi också. Mycket trevligt även om hon envisades med att skrika varje gång H ville röra henne. Kanske är det skägget... eller kanske har hon nåt i sig som gör att hon ogillar män i största allmänhet, det trodde i varje fall J.

Tänker fortfarande inte skriva om allvarliga saker, det får vänta till efter semestern. För första gången på mycket länge är jag helt ledig och försöker njuta av det. Det går mestadels riktigt bra, tack vare finaste H, även om jag i lördags drabbades av en släng "åh vad jag är meningslös"-ångest. En tur i löpspåret gjorde mig på lite bättre humör även om jag insåg att jag är sjukt otränad. Ska springa en mil 23 augusti med pappa så det måste bli fart i benen igen annars kommer jag väl ramla ihop efter halva. Men med skatås runt knuten finns inga egentliga hinder, bara dumma undanflykter.

Min roliga, tokiga, underbara syster har börjat blogga. Fantastiskt rolig läsning om hennes liv, inte särskilt likt mitt trots släktskapet. Jag skrattade högt flera gånger.

Nu ska jag diska lite och kanske ta en dusch innan jag smälter bort i värmen.

Kram

4 kommentarer:

Frökenjosefin sa...

Tack för den goda maten och det trevliga sällskapet. Mirre var lite övertrött tror jag efter en heldag på stranden. Nästa gång får han nog också hålla henne lite. Kram!
K hälsar att han beklagar att hans favoritlag fick "två mål i häcken". Haha... ordvits.

Anonym sa...

låter som dina två semesterveckor artar sig riktigt bra...jag gläds verkligen med dig:) många kramar Pernilla

Anonym sa...

Hallå... svenskfröken! Hjälp!Stavas det så??? - gläds?? - ser ju helkonstigt ut...
:D/Pernilla

mina sa...

Jo då, det är rätt och riktigt :)