trailrunning

trailrunning

fredag 12 september 2008

Trött men lyckligIdag skiner solen och det är sånt där underbart "början på hösten väder". Friskt och klart. Sitter på jobbet och har en gnska lugn stund. Har planerat lektionerna fram till lovet och änner att jag har allt under kontroll. Mitt jobb är ganska hektiskt bitvis och det gäller att var flexibel och beredd att ändra på det mesta. Jag gillar dock att det är så eftersom det känns som att vi är flexibla för att det ska fungera för eleverna. Eleverna är ju trots allt vårt fokus annars skulle vi ju inte jobba i skolan så för dem kan jag vara nästan hur flexibel som helst. Dessutom har vi helt fantastiska elever. De ger mig lycka i själen och ett stort leende å läpparna varje gång jag går hem från jobbet.

H är i Tyskland och jag saknar honom massor. Har dock passat på att fylla tiden med annat. I tisdag tränade jag i en massa timmar, i onsdags var jag på mycket trevlig lärarkväll på angeredsteatern. Tre scener ur en pjäs, lite pedagogiska tips och dessutom fisksoppa och vin med trevligt sällskap av en kollega. Mycket trevlig mitt i veckan aktivitet. Igår var jag hos familjen Meral och fick mat och lite mera vin. Det är underbart att vi återupptagit kontakten tycker jag. Miryam är nog världens sötaste bebis, det är inte utan att den biologiska klockan slår några extraslag när jag träffar henne. Ikväll ska jag på genrep på Tre kärlekar på folkteatern. Det ska bli väldigt trevligt. Jag älskar teater. I morgon måste jag göra klart min Sv som andraspråksuppgift och sen kommer H hem på kvällen. 

Inte utan att allt sällskap och allt vin gjort mig lite trött. Men bra trött, lyckligt trött. Attans vad jag älskar mitt liv just nu.

Kram 

  

2 kommentarer:

Nosse sa...

Hej vännen. Så härligt att höra att du har det så bra. Inget är svårt för en stjärna som du, bara mindre lätt. Glöm aldrig det! Jo visst är det dax för Gbg snart, ska bara få ihop det också. Kramar

mina sa...

Åh, tack kära du