trailrunning

trailrunning

torsdag 7 juli 2011

Kärlek

Dagar som denna kan jag inte annat än att älska mitt liv. Efter en ganska god natts sömn och en lång frukost med gullungen stoppade jag ner henne i vagnen och joggade i väg på mamma-barn-träning. Denna gång var det träning i en annan mammas trädgård. Vi körde cirkelträning medan barnen låg nöjda på en jättestor fil under ett parasoll. Det var grymt jobbigt och fantastiskt roligt, även för Inez, som ju inte är jätteförtjust i Mamma Bootcampen då hon måste sitta långa stunder i vagnen. En annan fördel var att det var så nära att vi kunde jogga dit. Dessutom var det roligt att träffa lite mammor som också bor här på Hisingen. Efter träningen promenerade vi hem. Inez var helt slut och somnade i vagnen. Väl hemma kunde jag njuta av en kopp kaffe i lugn och ro innan hon vaknade. Under min stilla stund hann jag fundera över livet och hur bra jag har det. Jag har verkligen allt jag kan önska här i livet. Allt jag bara kunde drömma om när jag startade den här bloggen. När jag fortfarande var singel och ensam och på vinst och förlust sagt upp jobb och lägenhet i Hässleholm för att flytta till Göteborg. Inte ens i min fantasi var livet såhär bra.

Nu ikväll har jag besök av finaste Camilla, som just nu inte har det lika lätt i livet. Vi ska umgås och dricka vin, smida planer och prata om livet. Hoppas att hennes ldrömmar också går i uppfyllelse.

3 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Nej tänk vad bra vi har det. Och hur snabbt allt kan vända. Att jag skulle bo i sthlm, ha en fin bäbis och återigen vara kär i han jag nyss gjort slut med trodde jag verkligen inte för två år sedan.

Kiaa sa...

Man måste komma ihåg att uppskatta allt det bra man har livet när det är där - inte bara sitta och gnälla på det som inte är perfekt.

Härligt med ett positivt blogginlägg! :-)

Linda sa...

Unnar dig allt gott, vännen! =) Kram.