trailrunning

trailrunning

måndag 26 maj 2008

Världens bästa långhelg

Jag hade tänkt att jag skulle bespara er mina lyckorus och vänta tills jag hade nåt viktigt att säga. Men kanske tror nån att jag gått och dött eller nåt, så det är väl bäst att skriva nåt litet.

Jag har haft världens bästa långhelg. I torsdags morse åkte jag till Göteborg för diverse intervjuer och annat skoj. Madrass, dator, festkläder och målargrejer släpade jag med mig på tåget. Ägnade sedan hela tisdagen från 10-23 åt målning av vardagsrum, med en kort paus för en intervju. Fredagen ägnades åt intervju och umgänge med mina underbara elever och kollegor på Liseberg. Jag åkte alla de otäcka karusellerna, älskar karuseller. Som en extra bonus spelade Maia Hirasawa på taubescenen. Liten som jag är såg jag henne inte, men kunde i varje fall njuta av musiken.

Lördagen ägnades åt barnvaktning av lilla M, när min vän fixade håret inför kvällen, jag är en baddare på att passa barn :). Sen blev det målning, denna gång av sovrummet som blev vackert lila. På kvällen var det så dags för bröllopsfest. Gud vad de var vackra. När J sjöng 9 million bicykles in Beijing fick jag tårar i ögonen. Toppenfest. Trevliga männsikor, god mat och vin i massor.

Nu är jag tillbaka i Hässleholm och längtar mer än nånsin till flytten.

Kram

PS. Glömde ju bort att säga att jag fått jobb :)

2 kommentarer:

Nosse sa...

Du glömde också säga att du varit på trevlig middag ikväll =)

kitty_k sa...

grattis!!