trailrunning

trailrunning

måndag 18 augusti 2008

Nu är det vardag...

Nu är det vardag i Göteborg. Känns fortfarande något overkligt att jag verkligen bor här, men på det hela taget känns det mycket bra. Den här veckan drar jobbet i gång på allvar efter smygstart med lyxarbete förra veckan. Eller vad säger ni om en dag fylld av segling till Styrsö i strålande solsken följt av skaldjursbuffé på Barken Viking? En dag som det kändes en aning skumt att få betalt för, men som säkert fyller sitt syfte i att få oss alla taggade och fyllda av en vilja att jobba hårt för att skolan ska fungera. På torsdag kommer eleverna. Det ska bli så roligt att äntligen träffa dem och komma igång på riktigt. Alla på jobbet är trevliga och många är unga (antingen till ålder, sinne eller både och). Det känns sm att det kommer att bli en toppenhöst.


Den här veckan är jag dessutom ensam vilket gör det ännu mer vardag. Lite småtrist att inte ha nån att komma hem till, men H måste ju få vara pappa också. Det kan nog vara bra att ha en del tid för mig själv den här veckan när allt ändå kommer att vara så pass hektiskt och fyllt av nya ansikten och intryck. Just nu känner jag mig väldigt stark och den lilla gråsperven i mitt inre har mod och luft under vingarna.


Ska försöka hinna med några löppass också. Känner mig i urusel form inför lördagens midnattslopp och har dessutom gått upp ett par kilo. Men nu är hösten här och för mig är hösten den årstid då jag har mest energi att förändra och starta nya goda vanor. I morgon ska jag dessutom cykla till jobbet.


Som avslutning en liten bild från Malta:

1 kommentar:

Nosse sa...

Ahhhh ska du springa på lördag!

HEJA MINA FRISKT HUMÖR DET ÄR DU SOM SUSEN GÖR, HEJA HEJA!