trailrunning

trailrunning

söndag 3 oktober 2010

Förkylning, ryggont och bebisfunderingar

Har varit förkyld i över en vecka nu och därför inte kunnat träna över huvud taget. Min kropp är inte alls nöjd. Den vill röra på sig. Eftersom nästäppan varit nästintill total har det dock inte gått. Bara att gå upp för trappan har lett till svår andnöd. Bara att bita ihop och vänta. Tids nog går det över. Då ska jag njuta av hösten som kommit till stan med full kraft.

Ryggen har heller inte velat vara med senaste veckorna. På ett konstigt sätt har den protesterat mot att vila. Väldigt irriterande att ha ont när man försöker sova eller vila. Det är liksom lättare att ha ont av att stå eller sitta (det brukar jag ha en hel del eftersom jag har problem med såväl buktande disk som ischias och brosk i knät) då kan man åtminstone vila. Den här ryggvärken har inte alls känts av under arbetsdagen utan i princip enbart i viloläge, särskilt på natten. Sjukt jobbigt att inte få sova ordentligt. När det var som värst sov jag inte ens en timme i sträck utan att vakna av det onda. Med hjälp av vetekudde, värmedyna och massage har det värsta försvunnit och jag har fått sova ordentligt ganska många nätter nu. Bara de vanliga toalettbesöken varannan timme.

Bebisen väger nu nästan 2 kilo och är drygt 40 cm lång. Inte konstigt att magen är stor och jag lite klumpigare än vanligt. Helgen har ägnats åt en del förberedande här hemma. Längtar efter bebisen nu och är glad att det bara är två månader kvar.


1 kommentar:

Löpning & Livet sa...

Jobbigt med både ryggont och förkylninge :( Men 2 månader går jättesnabbt och snart är han/hon ute!! :)