trailrunning

trailrunning

fredag 12 november 2010

20 dagar

20 dagar kvar och jag börjar bli rejält stor nu. Eller viktuppgången har i princip stannat av. +10 kilo har varit siffran ganska länge nu. Magen växer dock stadigt och barnmorskan har sagt att det är helt normalt att inte öka i vikt sista veckorna.

Är så väldigt lycklig över att jag hittills haft en så bekymmersfri graviditet. Lite ryggont och svårt att sova på grund av ständiga toalettbesök är nog det jag kan räkna som mina värsta krämpor. Ryggontet har dessutom nästan försvunnit och denna veckan har jag sovit som ett litet barn och bara varit uppe enstaka gånger. Mitt vanliga ryggont i form av buktande disk har dessutom lyst helt med sin frånvaro genom hela graviditeten, så på det stora hela har jag haft mindre ont än vanligt.

Det jag är allra mest tacksam för är att jag hittills (ta i trä) sluppit samla på mig vatten. Det verkar sjukt jobbigt att svullna upp och inte kunna ha sina vanliga skor. Jag kan till och med ha min vanliga jacka än så länge även om den är ganska trång.

Även om jag plötsligt skulle få en massa krämpor nu så känns det överkomligt. Om en vecka slutar jag jobba och då ska jag verkligen njuta av att vara ledig. Sova mycket, promenera, träna och bara slappa framför TV:n. Om jag är pigg ska jag även passa på att baka en massa julgott och pynta här hemma. Jag älskar julmys och eftersom vi ska vara hemma hela julen blir det nog en hel del pynt. Vi ska till och med ha gran!

Nu blev jag alldeles fylld av längtan efter julen och ledigheten och inte minst efter den lille bebisen.

3 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Härligt! jag har också klarat mig från värre krämpor hittills, men så har jag också 97 dagar kvar :)

Njut av att vara ledig, det ska jag göra när mitten av januari är här!

Mia sa...

Vad fint och spännande! Måste vara så coolt när kroppen liksom förändras och man har så lite att säga till om själv. Magi skulle jag kalla det för :)

SV: Tack för superbra tips på lopp. Jag har lagt din kommentar i min speciella mapp, så att jag ska komma ihåg!

mina sa...

då ses vi garanterat på de av loppen som går i gbg :)