trailrunning

trailrunning

söndag 16 september 2012

Dags att blogga lite igen?

Jag är inte helt säker på detta. Om jag verkligen kommer att orka. Om jag har nåt att skriva. Om tiden finns. Lusten. Men samtidigt har jag kännt ett gnagande. En liten känsla av att vilja skriva igen. Dokumentera. Få ner på pränt. Så jag testar. Ser om det bär.

Så. Nu är jag väl igång då. Vad har hänt sen sist? På nio månader? Lika långt som en graviditet, men några nya barn är det inte på väg här. Även om det ibland verkar vara nästan lag på det. Barn nummer två bör skaffas inom två, max två och ett halvt år. Annars börjar folk undra. Men här blir det inga fler. Så vet ni det och slipper undra. Jag är fullt nöjd som det är. Gläds istället åt alla omkring som skaffar sitt andra eller tredje. Gläds allra mest åt lilla syster-ysters fjärde. En liten Lillemorkusin till Inez. Så roligt. Men det var ju vad som hade hänt som jag skulle berätta, inte vad som inte hänt. Jo... massor så klart. Jag har börjat jobba, sen började Henrik jobba och Inez började förskolan. Ytterligare en ny epok i vårt familjeliv. Hon tar det med ro och trivs som fisken i vattnet lilla skruttan, socialare barn får man leta efter. Jag har gått och blivit fru också. På midsommarafton. Känns ungefär som innan, men aningens bättre. Känner mig sådär lite glamourös när jag får syn på ringen i ögonvrån och så är det skönt att säga "min man". Klingar fint.

På träningsfronten har det varit upp och ner, men mest upp. Göteborgsvarvet gick sådär. Persade, men lyckades inte alls nå mitt mål. Annars har jag inte sprungit så många lopp. Några stafetter bara. Nu är målet 10 km under 48 minuter på Åstadsloppet 13:e oktober. Det ska nog gå bra.

Delar med mig av en bild från Kraftloppsstafetten.

3 kommentarer:

Ava sa...

Klart det är dags igen - vi har väntat länge på nästa inlägg ju!

Löpning & Livet sa...

Välkommen tillbaka!

mina sa...

Tack :)