trailrunning

trailrunning

torsdag 3 mars 2011

När det inte blir som man planerat
Igår hade jag planerat att springa en sväng, men eftersom vad som skulle vara ett kort fackmöte på jobbet förvandlades till en heldag av arbete så blev det inte så. Det är lite struligt på jobbet just nu och de behövde min hjälp för att reda ut visa saker. Efter att ha jobbat i en och en halv dag med detta är jag inte säker på att det är möjligt. Det är verkligen en härva av trassel alltsammans. För elevernas skull gör jag dock ett ärligt försök. Detta nya fokus gör att träningen får komma lite i skymundan. Idag har jag haft lite känningar av halsont så vila kanske ändå är bästa medicinen.
I dag har lillan vaccinerats. Hon blev tre månader i går och då är det dags för vaccin. Lite jobbigt var det allt att se sin lilla flicka bli alldeles förtvivlad. Som tur var gick det snabbt över och även om hon varit lite småkinkig och trött under eftermiddagen verkar hon inte må direkt dåligt. Vi har lekt tillsammans på filten och pratat massor nu under förkvällen. Hon är så stor och duktig lillflickan. Pratar hur mycket som helst och kämpar ivrigt för att lära sig rulla. Det går väl sådär, hon får inte med sig armen så hon fastnar liksom halvvägs och blir superfrustrerad och arg. Men övning sägs ju ge färdighet så snart lyckas hon nog.

Nu kommer snart H hem och jag har varit en riktig husfru och lagat sötpotatissallad med chili. Hoppas den smakar lika gott som jag minns den.

2 kommentarer:

Linda sa...

Du är duktig, du. Jag träffar er gärna snart igen!

AKA sa...

Men mums vad det ser gott ut! Jag har aldrig vågat prova sötpotatis. Hur ser receptet ut?