trailrunning

trailrunning

onsdag 15 juni 2011

Fullspäckat

Dagen inleddes på bästa möjliga sätt med 12 km vagnjogg med Andréa och lille Sixten (som sov hela tiden så jag såg inte så mycket av honom). Vi har inte träffats så många gånger i verkligheten jag och Andréa, men det skumma med det här med bloggar är ju att dte känns som att man känner varandra eftersom jag ju läst om hennes liv så pass mycket. Under de 8 kilometer vi sprang tillsammans avhandlades allt mellan himmel och jord, med stor tyngdpunkt på träning, graviditet och småbarnsliv. Tiden flög förbi och de 12 kilometrarna kändes aldrig ens det minsta jobbiga. En lite lustig sak som vi pratade om är hur bloggarna påverkar ens syn på träning. Innan jag blev gravid hade jag sprungit 21 kilometer som längst och längre än 14 kilometer endast en handfull gånger. Sen blev jag gravid och läste mer om andras träning än jag tränade själv och vips kändes 14 kilometer inte alls långt längre. 25 kilometer kändes plötsligt som ett ganska kort långpass, i alla fall i tankevärlden. Son ickegravid måste jag nu tala om för mig själv att jag ju inte brukar springa långt och att en tur på 18 kilometers spåret i Skatås faktiskt räknas som ett långpass för mig.

Efter löpningen var det dags för fika med facebookmammorna. Det var som vanligt fantastiskt trevligt att träffa alla mammor och barn. Man behöver träffa andra mammalediga för att må bra tror jag. Dessutom älskar ju Inez att vara ute bland folk. Efter att vi hämtat Julia köpte vi jordgubbar som avnjöts till mellanmål. Söta goda svenska jordgubbar med mjölk är verkligen sommar när den är som bäst. Inez fick en stor gubbe att äta själv vilket resulterade i en mycket glad men kletig Inez och ett ganska kletigt kök.

I kväll ahr vi varit på Tupperwareparty hos en av mammorna i fikagruppen. Inez var med och visade upp sig från sin soligaste sida trots att det egentligen var läggdags för hennes del. Nu är vi äntligen hemma efter en lång men härlig dag. Nu hoppas vi på en natt med mycket sömn. I morgon är det skolavslutning för Julia, men i övrigt en ganska lugn dag. Lite pluggande kanske. Benen ska nog få vila inför lördagens långpass.

2 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Tack för imorse som sagt! Vi har också haft fullt upp och nu är jag helt slut. Men inte Sixten tydligen som ligger och jollrar istället för att sova :)

Mia sa...

Vilket tempo på dig och familjen :)

Du, det är inte så långt till Hälsingland som man kan tro... ;)

Kram