trailrunning

trailrunning

tisdag 3 augusti 2010

segt

det är tisdag och sista veckan på semestern. Det börjar bli en aning segt nu. Jag är inte så bra på att vara ledig. Får alltid en känsla av meningslöshet. Jag behöver mål och syfte med tillvaron och under semestern finns det inget sådant. Den här veckan är min projektvecka. Det ska storstädas, organiseras och införskaffas. Det ger åtminstone tillfällig lindring åt meningslösheten. Träning brukar också kunna hjälpa, men då måste den kännas meningsfull och just nu känns träningen mer som tidsfördriv och njutning än som meningsfull stenhård träning. Alltså, jag har inget emot mina lufsrundor. De är sköna och ger kroppen ett lugn. Men de ger inte en där kicken av att ha tagit ut sig ordentligt, av att ha åstadkommit något.

Men om jag fokuserar på knyttet i magen och verkligen försöker se vila och välbefinnande som nödvändigheter som kanske är meningsfulla i sig själva, om inte för min egen skull så för det lilla livet, det som knappt har börjat ännu, ja då kanske... I kombination med projekt storstädning och tanken på att jobbet börjar om en dryg vecka kan jag kanske mota bort meningslösheten några dagar till 1 kommentar:

Stefan sa...

Hej! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs alla bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

http://www.halsoartiklar.se/bloggar/