trailrunning

trailrunning

onsdag 16 februari 2011

lycka, njutningslöpning och vagnproblem

Jag har varken haft tid eller lust att blogga på några dagar nu. Efter några dagars hemmafruångest förra veckan har jag hittat tillbaka till lugnet och lyckan i att vara hemma med min lilla ängel. Tiden går så fort och hon utvecklas hela tiden. Min lilla, lilla tjej har växt 10 cm sen hon föddes och gått upp 2,5 kilo i vikt. Hon är en vaken och pigg krabat som helst vill aktiveras hela tiden och hatar att bli bortlagd. Vi har fortfarande inte mycket till rutiner och hon äter lite när hon vill, vilket är mest hela tiden. Sömnen fungerar ganska bra, vi sover från 22-23 till 8-9 med två eller tre amningsstunder. På dagen är det svårare att få henne att sova, i alla fall några längre stunder. På det hela taget har vi det mysigt. Hon är helst i min famn eller i sjalen och det har jag inget emot. Jag har lärt mig att göra det mesta med henne nära och det jag inte hinner eller kan får jag lära mig att strunta i.

Träningen går bra. Jag kör på med lite hemmastyrka och löpprogrammet. I lördags fick jag till en knapp timmes ensamlöpning, utan vagn. Det var härligt och konstigt på samma gång. Sen gick vagnen sönder i måndags. Ett av hjulen ville inte låsa upp sig. Som tur var gick det lätt att ordna, men vi ska få ett nytt chassi, eftersom risken är att det fortsätter strula.

Jaha, det var en liten uppdatering. Idag ska vi gå på både öppna förskolan och babysim, så då blir det vilodag för mig.

2 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Det låter lite som att du har haft turen att få en tjej som vill sova på de rätta tiderna (natten) ändå? Och ni verkar ha det mysigt tillsammans på dagarna!

Längtar verkligen tills jag kan ge mig ut och vagnjogga! Mycket förvärkar idag så man kan ju hoppas.. :)

Marta sa...

Håller med Andrea, din dotter verkar ha antydan till vettigt dygnsrytm. Underbart och hoppas det håller i sig. Tack för tipset på löpprogram. Jag har fått mitt klartecken på efterkontrollen och ska testa det nu i dagarna