trailrunning

trailrunning

tisdag 17 maj 2011

Skogsutflykt och en beryktad blå linje...

Igår var det löpvila för min del så då passade jag och Inez på att göra en liten skogsutflykt. Efter alltför få timmars sömn var frisk luft precis vad jag behövde. Det doftade fantastiskt av nyutslagna sommarträd, myrmark och gran. Vid Västra Långvattnet hälsade vi på Linda som var i skogen med sina elever. Över några koppar termoskaffe kaffe pratade vi om livets väsentligheter och konstaterade att vi ses för sällan och att man alltför sällan ger sig av på skogsutflykt. Det finns många fina platser i Göteborg som borde föräras med besök lite oftare. Förr om åren, innan vi hade bil låg sådana utflyktsmål lite utom räckhåll. Det blev för meckigt att ta sig ut. Men nu har vi inget att skylla på. I sommar ska det bli fler skogsutflykter helt enkelt. Mer utflykter över huvud taget.

I dag var det åter dags för mamma Bootcamp. Eftersom jag lämnar J vid skolan redan klockan åtta passade jag på att springa lite innan. Ett medelhårt pass längs den blå linje de så vackert målat i slottsskogen fick det bli. Vi följde linjen genom parken och bort mot Mariaplan innan det blev dags att vända tillbaka för att möta de andra mammorna och Eva vid Plikta. Inez var inte helt nöjd med att ligga i vagnen så de första två kilometrarna fick jag snällt sjunga "Lilla snigel" för full hals. Jag tror att lördagens lopp kommer att kännas superlätt nu när jag övningssprungit de flesta delarna av banan med barnvagn, ofta sjungandes eller görandes konstiga grimaser.
4 kommentarer:

Linda sa...

Tack för det mysiga skogsbesöket. Vi ses snart igen, eller hur!? Kram!

Mia sa...

Jag håller med! Göteborg har fantastiska områden att utforska. Vi brukar köra på naturpasset. Då hittar man många nya smultronställen.

Kram

mina sa...

Linda: Absolut!

Mia: Ja och nu kommer det här nya, "Hitta ut" ännu bättre än naturpasset

Löpning & Livet sa...

Ja jag tror det kommer gå jättebra för dig!

Själv är jag lite för bekväm av mig och springer inte så ofta med vagn som jag tänkt :) Imorn blir det dock en liten tur.