trailrunning

trailrunning

söndag 6 april 2008

Känn ingen sorg för mig Göteborg... snart kommer jag


Åhh... vad jag längtar efter flytten!! Jag är verkligen kär i Göteborg, om man nu kan vara kär i en stad. Känner mig stark glad och förväntansfull. Har varit hela helgen i denna underbara stad full av liv och rörelse, av människor som man kan tänkas ha något gemenstamt med och med restauranger, pubar, caféer och rockklubbar. Skillnaden mot Hässleholm är total. Äntligen är jag på väg.


Helgen har spenderats med några av mina käraste vänner, det ska bli så roligt att bo närmare dem. Även om det är sorgligt att skiljas från vännerna här är jag säker på att vi kommer fortsätta träffas. Det är ju trots allt inte så värst långt :)


Idag har jag smugit på lägenheten på riktigt. Området var mysigt och lägenheten så fräsh ut, behövs kanske lite nya tapeter, men det går ju att fixa. Inte mitt i stan, men nära till naturen, till affär och med bra kollektivtrafik och vacker cykelväg.


Nu är det bara jobb som fattas, men som Meral sa idag så ordnar det sig... det är tidigt ännu... inte ens maj. Någon skola borde väl inse hur fantastisk jag är ;) Eller?


Nu ska jag ha en lugn söndagskväll... Kram

1 kommentar:

Robert sa...

Jag kan inte annat än stämma in på denna känsla du har om denna stad. Om det ändå var så fantastiskt som att jag också hade en lägenhet jag kunde gå runt o kika på...Jag blev bara sur när jag kom till Halmstad igår kväll och fick erfara den bristande busstrafiken som vägrade ta mig hem när jag bara ville sova...nä, taxi för 103 spänn fick det bli...fy fan!!
Kram