trailrunning

trailrunning

söndag 21 februari 2010

Bra vecka

51 km fick jag ihop den här veckan. Det är min mesta träningsmängd under en vecka sen jag började registrera träning på jogg.se för ett knappt år sen. Det bästa är att kroppen känns stark, det känns som att jag har krafter kvar, mer att ge. 

Veckan som kommer blir en lugn vecka. På torsdag ska jag operera ut en visdomstand och min tandläkare har varnat mig om att jag kan komma att ha rätt ont efter det. Kanske blir det ingen träning på helgen efter det, kanske byter jag den planerad tempolöpningen mot ett lugnt pass. Vi får se. Veckan får bli som den blir helt enkelt.

4 kommentarer:

Thomas Johansson sa...

Heja Sverige och grattis till en fint genomförd träningsvecka. Lycka till hos tandläkaren.

Helena sa...

Hej! Kul att hitta din blogg (via springtherese). Vi sågs på mässan före jul en kortis. Jag såg att du ska springa seedningsloppet också. Fyra veckor idag... bara snön försvinner. Men du verkar väl förberedd så som du pulsar ute. Jag håller mig på löpbandet i detta vädret.

mina sa...

Hej Helena. Vad roligt att du hittat hit!... det blir en del löpband för mig med, men det är ju sååå tråkigt. Här i Gbg har jag tyvärr inte tillgång till nån sån där fin mässhall som ni har i Örebro.

Vi får verkligen hoppas att snön försvinner till seedningsloppet, annars blir det ju hopplöst att försöka få till en bra tid.

Miranda sa...

Bra jobbat! Nej, det skulle vara en vilovecka, men det blev nog en mellanvecka ändå när man tänker efter. 5mil är inte fy skam, superbra jobbat!