trailrunning

trailrunning

söndag 14 februari 2010

Snö, snö, snö

Vaknade med en totalt utvilad känsla i kroppen. Har känt mig fantastiskt trött på vintern ett tag. På att det aldrig är ljust. På att det alltid är kallt. På att det inte går att springa ordentligt. Idag sken dock solen in genom fönstret för andra morgonen i rad. Söndagsmys i sängen med Alla hjärtans dag presenter följt av långfrukost med nybakta scones gjorde att humöret var på topp. För att verkligen njuta av dagens härliga väder bestämde vi oss för att ta en promenad ner till vattnet. Rakt över vägen ligger en kulle som vi länge tänkt utforska, utan att det blivit av. Kullen var täckt av ett decimetertjockt täcke av pudersnö. Vi valde att följa harspår och pulsade därmed genom obanad terräng. Bitvis var snön knädjup. Högst upp hade vi utsikt både över Hisingen och Stan. 

 För att slippa gå tillbaka samma väg som vi kom valde vi att kana ner för berget på våra rumpor... innan promenaden fortsatte till Eriksberg för lite snöbollskrig (jag fick snö innanför både jacka och byxor samt i hela ansiket) och införskaffande av semlor.

Efter denna snöpromenad vet jag precis vad morgondagen ska inledas med. En halvtimmes snöpulsning runt om i omgivningarna blir en perfekt start på veckans träningsläger