trailrunning

trailrunning

fredag 5 februari 2010

tänder

Idag är det en alldeles underbar dag. Solen skiner och snön knarrar under fötterna. SMHI har lovat denna typ av väder hela helgen. Underbart. Får se till att få in ett fint utepass i helgen. Inget långpass på schemat dock, men med tanke på att jag hoppade över det förra helgen så kan jag kanske lägga in ett ändå.  Kanske kör lite tempo på löpbandet idag, det är ju så tråkigt att stå där och harva.

Igår var jag hos tandläkaren för typ hundrade gången det här året. Nu bestämdes att jag ska operera ut mina visdomständer eftersom de är roten till alla mina problem. 7000 kronor kostar kalaset, men eftersom jag redan varit hos tandläkaren för drygt 5000 i år så får jag rabatt, eller försäkringskassan går in och betalar en del.  3500 kommer det att kosta mig. Dyrt, men det ska jag nog klara. sen är det förhoppningsvis färdigt. När jag skulle boka in tider för dessa operationer var jag självklart tvungen att ta vårens tävlingar i beaktande. Jag vill ju inte springa varken Vårloppet eller Seedningsloppet med nyopererad käke. Löpningen måste gå före, som pappa skulle sagt.

Nu ska jag lyssna på mina fantastiska elever när de opponerar på varandras Projektarbeten.


1 kommentar:

Thomas Johansson sa...

"Bilen måste gå före", brukade jag alltid säga när du var liten. Du och din syster fick komma i tredje och fjärde hand. Mellan bilen och er, eller kanske till och med före bilen, kom löpningen. Nu ser man vad det har lett till. "Jag har närt en fanatiker vid min barm!"